Recipes from traditional and also a bit innovative

Monday, April 14, 2008

White bread pie (for 6 persons)




1 white bread
3-4 apples and/or one jar jam
1,5 dl sugar
cinnamon
4 eggs
500 ml of milk

Chop the bred cubes and cover the baking tin with cubes then add sliced apples and a little bit of sugar and cinnamon. Then add one layer of jam. Repeat the layers again until the products are finished. The last layer should be bread. Then beat the eggs and add the milk and mix it, then pour the mix to the baking tin. Cover with foil and cook approximately for 25 minutes in 200C. Then remove the foil and cook more for 15 minutes. Serve with cold milk

3 comments:

Helen said...

ok, got it! :) et koju tuleb tulla :) ... ma tulen hugole hoidjaks ja sa teed süüa :)

aga ma tegelt täna tegin taiwani versiooni kapsahautisest ... hakkliha meie lähedalt ei saa (peab suurde kaubamajja minema) ja nii kaustasin selle asemel siin levinud hot pot'i jaoks mõeldud imeõhukesi loomaliha külmutatud viilakaid. ja ikke kapsast (küll selline miniversion kapsas ja neid läks 3 tükki, nad on sellised pesapalli suurused) ja porgandit ja sibulat ning kartuli küpsetasin mikrouunis ja ongi väga hea ... peaaegu nagu kodus :)

estoniancookery said...

Mina olen igatahes sellise vahetuskaubaga nõus küll:)

Helen said...

ok, see on siis paberil (netis) kirjas :) ja kuna sa hapukapsasuppi ka siia üles panid ... :)
praegu on küll nii palav (ca 33 kraadi), et söögiisu eriti ei ole.